Top
  >  ΙΔΕΕΣ   >  ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ   >  Welcome PickUps, Η Υπηρεσία Καλωσορίσματος που θα Αγαπήσεις
Welcome PickUps υπηρεσία καλωσορίσματος
()

Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει πως μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου κάθε καινούργιο που ανακαλύπτω. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα ταξίδια, όσα τα αφορούν και κάθε τι που θα διευκολύνει την διαδικασία και τον προγραμματισμό τους. Έτσι σήμερα θα σου μιλήσω για την Welcome PickUps, μια υπηρεσία καλωσορίσματος που θα αγαπήσεις για πολλούς λόγους.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η WELCOME PICKUPS

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H Welcome PickUps είναι μια βραβευμένη Ελληνική εταιρεία μεταφορών αεροδρομίου. Δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 25 δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και συνεχώς αναπτύσσεται.

Η υπηρεσία βασίζεται στην συνεργασία με ντόπιους οδηγούς από τον εκάστοτε τόπο μεταφοράς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων και τα άπταιστα αγγλικά που πρέπει να μιλά ο οδηγός.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ

Στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία μεταφοράς από το αεροδρόμιο, σε τιμή που δεν υπερβαίνει το αντίστοιχο κόμιστρο ενός ταξί.ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

To “καλωσόρισμα” της Welcome PickUps είναι απόλυτα εξατομικευμένο, καθώς οι ανάγκες των πελατών αναφέρονται κατά την κράτηση. Έτσι αν έχεις μαζί σου μωρό, μικρά παιδιά ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο ή μια ειδική μεταχείριση τότε το δηλώνεις όταν κάνεις την κράτηση.

Ο οδηγός της Welcome PickUps θα σε περιμένει στο αεροδρόμιο με μια αναγνωριστική ταμπέλα, θα σου προσφέρει μια τσάντα με ένα μπουκάλι νερό, θα σε βοηθήσει με τις βαλίτσες και τέλος, θα σε μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό σου.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Όταν προγραμματίζω ένα ταξίδι σε μια άλλη χώρα το πρώτο που με απασχολεί είναι πώς θα πάω από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο. Έτσι ψάχνω στους χάρτες και συλλέγω πληροφορίες για τους τρόπους μεταφοράς, την διαδρομή, τις στάσεις και πού θα κατέβω.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Με την Welcome PickUps έχω απαλλαγεί από το άγχος όλων αυτών των διαδικασιών. Ξέρω πως ο οδηγός θα με περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Θα έχει φροντίσει να ενημερωθεί για τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές της πτήσης μου και θα με βοηθήσει με τις αποσκευές μου.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Παράλληλα έχω την δυνατότητα να παραγγείλω από πριν και να μου έχει φέρει μια τοπική κάρτα sim ή εισιτήρια για μουσεία και εκδηλώσεις αποφεύγοντας έτσι τις ουρές και το χάσιμο χρόνου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τέλος όλο το διάστημα της παραμονής μου και για οτιδήποτε χρειαστώ μπορώ να επικοινωνώ μέσω email με την εταιρεία ή μέσω της τηλεφωνικής υποστήριξης.

Δεν ανησυχώ πια αν η πτήση μου φτάνει αργά το βράδυ ή η αναχώρηση μου είναι προγραμματισμένη πολύ νωρίς το πρωί. Ξέρω πως ο οδηγός της Welcome PickUps θα είναι εκεί και θα με περιμένει. Με την βοήθεια του θα φτάσω στον προορισμό μου με ασφάλεια και εγκαίρως.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WELCOME

Πρόσφατα ενημερώθηκα πως ξεκινά μια νέα υπηρεσία welcome. Πρόκειται για ιδιωτικές εκδρομές που θα έχουν μια προτεινόμενη διαδρομή την οποία όμως οι συμμετέχοντες/πελάτες θα μπορούν να αλλάξουν και να τροποποιήσουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

Κάθε αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, wifi και νερό έτσι ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις κατά την διαδρομή. Και φυσικά στο τέλος της ξενάγησης ο οδηγός/ξεναγός αφήνει τον πελάτη πίσω στο ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα του.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις/εκδρομές λοιπόν απόλυτα προσαρμόσιμες στις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Εμένα μου ακούγεται εξαιρετικό, εσένα;Πώς σου φάνηκε η όλη ιδέα; Ήξερες εσύ για την Welcome PickUps; Περιμένω με ανυπομονησία την άποψη σου στα σχόλια.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Travel-blogger, Writer, Editor, Photographer, Traveler, Happy Mom, Proud Grandma, Dreamer

post a comment

Εσύ ακόμα να μπεις στην παρέα;
Κάνε Εγγραφή στο Newsletter
Για να ενημερώνεσαι αμέσως για ό,τι συμβαίνει!
Stay Updated
Μπορείς να ακυρώσεις την εγγραφή σου οποιαδήποτε στιγμή.
close-link