Top
  >  LIFESTYLE   >  Nuad Thai Massage Στο Κέντρο της Αθήνας
kentro-athinas-nuad-thai-massage.

Ήταν μια μέρα πριν λίγο καιρό που ένας επίμονος πονοκέφαλος με τυραννούσε από την στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου. Οξύς, επίμονος και ανθεκτικός στα παυσίπονα και κάθε είδους γιατρικό.

This post is also available in English

Μια μέρα που έπρεπε μετά την δουλειά να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας και που η σκέψη και μόνο με αποτελείωνε. Ξεκίνησα με βαριά καρδιά. Το μόνο που με παρηγορούσε είναι πως πήγαινα για μασάζ.

 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ NUAD THAI MASSAGE

Έξω από τον σταθμό του Θησείου συναντήθηκα με τις φίλες από τους Travel Bloggers Greece και διασχίσαμε μαζί τα λίγα μέτρα μέχρι την οδό Θησείου.

 


Εκεί στον αριθμό 11 έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό το Nuad Thai Massage.  Έξω σε έπνιγε η αποπνικτική ζέστη του Ιούλη μα μόλις περάσαμε το κατώφλι του ήταν σα να περάσαμε σε μια άλλη διάσταση. Στην χώρα της γαλήνης και της απόλυτης χαλάρωσης. Η υπεύθυνη κ. Μαργαρίτα Μαυρίκου μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε στους ολοκαίνουργους χώρους του Nuad Thai Massage.

nuad-thai-massage-aroma

 

nuad-thai-massage-inside

 ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ NUAD THAI MASSAGE

Εδώ μπορείς να απολαύσεις όλων των ειδών τα μασάζ. Μασάζ προσώπου, ποδιών,  χαλαρωτικό, αθλητικό, κυτταρίτιδας, κεφαλής, αυχένα, ώμων και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου, ακόμα και μασάζ για εγκύους!

Ξεκινήσαμε από το μασάζ προσώπου. Ξαπλωμένη απολάμβανα τις απαλές μαλάξεις με τα δάχτυλα αλλά και με τα ειδικά κόκκαλα σε όλο το πρόσωπο και το κεφάλι μου. Μικρές πιέσεις και κυκλικές κινήσεις που σταδιακά απάλαιναν μέχρι που εξαφάνισαν τελείως τον πονοκέφαλο που με βασάνιζε!

Συνέχεια είχε το μασάζ ποδιών. Καθισμένες αναπαυτικά με μια υγρή πετσέτα να καλύπτει τα μάτια μας απολαύσαμε το αναζωογονητικό μασάζ στα πόδια και την αίσθηση του βάρους που έφευγε και της ελαφράδας που έπαιρνε την θέση του!

Και τέλος ήταν το chair massage. Στην ειδική πολυθρόνα με το σώμα σε στάση απόλυτης χαλάρωσης αφέθηκα στα έμπειρα χέρια του μασέρ. Το μασάζ γινόταν στην πλάτη  και τα χέρια. Ο πόνος μου έκοβε την ανάσα σε κάθε κόμπο που ο θεραπευτής σταματούσε και με απαλές μαλάξεις προσπαθούσε να «λύσει».

Αυτό, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν απολαυστικό κατά την διάρκειά του όμως η ευεξία ήρθε στο τέλος. Όταν κάθε πόνος είχε εξαφανιστεί και ένιωσα πως είχα ελαφρύνει από ότι βάραινε το σώμα μου και το ταλαιπωρούσε.

 

nuad-thai-massage-towels

 

Φύγαμε από το Nuad Thai Massage αναζωογονημένες και ανάλαφρες  κάτι που είχε επίδραση και στην ψυχολογία μας. Η διάθεση είχε ανέβει και καθώς κανένας πονοκέφαλος δεν με τυραννούσε πια μπορούσα να χαμογελάω ευτυχισμένα.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σου.

Γι’ αυτό σε συνεργασία με το Nuad Thai Massage προσφέρω σε όλους τους αναγνώστες μου που θα το επισκεφθούν και θα επιλέξουν μεταξύ ενός μασάζ προσώπου, foot massage ή chair massage, άλλο ένα μασάζ από τα παραπάνω δώρο!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017 και αρκεί η αναφορά πως είσαι αναγνώστης του «Eikones & Psithyroi».

 

nuad-thai-massage-1-+-1-dwro.

 

Νuad Thai Massage

Θησείου 11-Μοναστηράκι

Τηλ: 211 4099555

699 6930537

 

PIN IT!

nuad-thai-massage

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Travel-blogger, Writer, Editor, Photographer, Traveler, Happy Mom, Proud Grandma, Dreamer

Comments:

 • 08/08/2017

  Συνοδοιπόροι και στα χαλαρωτικά και θεραπευτικά μασάζ!
  Προσωπικά, η καθημερινή (σχεδόν!) γιόγκα εδώ και τριάντα δυο χρόνια + η ομοιοπαθητική μ’ έχουν βοηθήσει να μην έχω προβλήματα υγείας!
  Καλή οργάνωση στην ιστοσελίδα σου!
  Πολλά πολλά ΑΦιλάκια σου στέλνω απ’ το βουνό μου… ακόμα! (Α=Αληθινά!)

  reply...

post a comment