Χρώματα στο μπάνιο; Μα ναι, γιατί όχι;

Eίναι το δωμάτιο που θα επισκεφθείς πρώτο το πρωί που ξυπνάς. Σε αυτό θα ετοιμαστείς για τη νέα μέρα που ξεκινά. Εκεί θα πρωτοαντικρύσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Άλλοτε νυσταγμένα και κατσούφικα, άλλοτε χαμογελώντας.

Αν λοιπόν φτιάχνεις τώρα το σπίτι σου ή αναικαινίζεις το μπάνιο σου εδώ θα βρεις πολλές ιδέες για χρώματα.

Βάλε Χρώμα στο Μπάνιο

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να βάψεις ή να αλλάξεις πλακάκια. Φτάνει να έχεις φαντασία και μεράκι. Ένα παλιό τραπέζι βαμμένο στο χρώμα που αγαπάς γίνεται υπέροχος πάγκος για τον νιπτήρα και ο χώρος αποκτά ατμόσφαιρα.

Ένα μικρό μπάνιο αποκτά ιδιαίτερο στυλ αν αντικαταστήσουμε τα συνηθισμένα πλακάκια με ένα όμορφο χρώμα στον τοίχο. Άλλοτε πάλι ένα κατάλευκο πλακάκι αποκτά ενδιαφέρον με μια μικρή πινελιά από χρώμα που θα κάνει τον χώρο ξεχωριστό.

Πετσέτες, κάποιο πατάκι και αξεσουάρ με έντονο χρώμα δίνουν στο παλιό μας μπάνιο έναν αέρα ανανέωσης δίχως να ξοδευτούμε. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πετσέτες και είδη μπάνιου από τις πιο γνωστές εταιρείες της αγοράς σε πολύ καλές τιμές.
Γενικά είμαι της άποψης πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να αλλάξεις και να ομορφύνεις τον χώρο σου. Το βασικότερο είναι να διαθέτεις φαντασία. Τότε όλα μπορούν να αλλάξουν με λίγα χρήματα που θα φέρουν όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά η χαρούμενη διάθεση και το κέφι για την νέα μέρα.. για την κάθε μέρα!

Γράψε μου αν ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο για σένα.

Στείλε μου τις δικές σου ιδέες και τις απόψεις στα σχόλια.

Tzina

PIN IT!